Debat

Her på siden kan du diskutere med andre medlemmer af netværket omkring MEMBRAN-ERFA

Christian Schjønnings billede
Christian Schjønning
Kære Kim Groth Hansen Du kan se indlæggene fra den afholdte konference den 19 marts 2014 ved at klikke på linket. Forsat god dag.
Damp-, radon- og vindspærrer i nybyggeri og bygningsrenovering | BYG-ERFA
Kim Groth Hansen
Hej Jens Bliver indlæg fra sidste konference 19. marts lagt op som sidst? Forsøger at underholde lidt på tegnestuen om vigtigheden af membraner og i den forbindelse er de meget gode til at forberede sig med.
Bjørn Axelsen
Hej Søren Tak for input. Vi finder en bedre løsning på billedserien. Venlig hilsen Bjørn Axelsen
Søren Meyer
Hmmmm - lidt pudsigt. Den reloader ikke når man er logget ind..... har lige testet på en pc, hvor man ikke er logget ind, her reloader siden ved billedskift.
Søren Meyer
Har set den nye billedserie på forsiden - super flot. Byggeteknik har jeg ikke bemærkninger til, men i mine browsere, både Chrome og Outlook, reloader den hele siden, hver gang jeg skifter billede i billedserien.… Læs mereHar set den nye billedserie på forsiden - super flot. Byggeteknik har jeg ikke bemærkninger til, men i mine browsere, både Chrome og Outlook, reloader den hele siden, hver gang jeg skifter billede i billedserien. Nu er jeg ikke it nørd, men kan man ikke nøjes med at skifte billede i serien uden at reloade hele siden?
Bjørn Axelsen
Work in progress Christian, Sabine og Bjørn har holdt møde i dag om design, struktur og teknisk implementering af sitet, mere info følger.
Jens Østergaards billede
Jens Østergaard
Bjørn Axelsen
Morten ... er det dig?

Du skal logge på for at kunne skrive opslag på denne side. Har du ikke allerede et login, skal du kontakte BYG-ERFA for at blive oprettet.